Személyre szabott szövegek, egyedi versek

Kedves Jegyespárok! Akárcsak ti, én is igazán szeretném, hogy életetek egyik legfontosabb ünnepe egyben a legemlékezetesebb is legyen. Ennek érdekében előzetesen minden párral többször találkozom, hogy a beszélgetések alapján megismerjelek benneteket annyira, hogy a hozzátok leginkább illő szöveget, versem írjam meg. 

Minden párnak, egyénileg!

Ceremóniamester, szertartásvezető

A házasság nagy napján bizony sokaknak elakad a szava. Kinek a meghatottságtól, kinek a jókedvtől, kinek az izgalomtól. Ilyenkor fontos, hogy az érzéseinket valaki segítsen tolmácsolni a násznép felé. Én ezt szívesen vállalnám a ti esküvőtökön! A pontosság, határozottság és érthetőség a minimum, de ezen felül biztosítom, hogy a násznép jól érezze magát, és kíváncsi legyen, miket tartogathat még ez a nagyszerű este. Nektek pedig semmi más dolgotok nem lesz, csupán házasodni, vacsorázni, a vendégekkel csevegni, táncolni, bulizni… ami lássuk be nem kis feladat. De a fentieken kívül másra ne legyen gondotok! 

Mit tartalmaz az ár?

Az első, bemutatkozó beszélgetésünk kötelezettség- és díjmentes.
Egyedi árat kaptok, és ha engem választotok, ezen belül az alábbi szolgáltatásokat nyújtom:

  •  Magyar és/vagy angol nyelvű szolgáltatás
  • Legalább 3 találkozó. Online és személyes formában is.
  • Útiköltség, egyéb kisebb költségek
  • Saját egyedi szövegek, feladatok (közös egyeztetéssel) 
  • Az esküvői forgatókönyv megírása, formázása, gépelése
  • Tanácsadás, közös ötletelés, tippek.
  • A nagy nap levezénylése vendégvárástól 01:30-ig, de kérésre díjmentesen tovább is.

párok és visszajelzéseik

Nagyon köszönjük a segítségedet, az ötleteidet, a precizitásod, hogy az események minden apró részletére is figyeltél, hogy még véletlenül se legyen semmi kis baki a nagy napunkon. Nagyon figyelmes volt továbbá az is Tőled, hogy a gyerekeknek is külön készültél játékkal. A határozott fellépésednek is hála minden úgy zajlott, ahogy kellett.
Klaudia & Miklós
2020.06.20
Igazából nem is az számít, hogy én mit mondok, nekem pont épp elég volt az ahogyan a násznépünk vélekedett 🙂 Mindenki maximálisan meg volt elégedve azzal, ahogyan levezényelte ezt a csodás napot. Humorból volt elég bőven, de nem volt elcsépelt, sem fárasztó, rendkívül jó alap hangulatot teremtett. Az este folyamán bedobott feladatait nem csak mi de a családunk és a barátaink is nagyon élvezték, sikerült bevonni a legkisebb és a legidősebb korosztályból valókat is.
Zsófi & Bence
2020.08.29
Kedves Olivér! Hálásan köszönjük még egyszer azt a rengeteg munkát és odafigyelést, amivel hozzájárultál a mi Nagy Napunkhoz! Tényleg fergeteges volt, pontosan olyan, ahogyan megálmodtuk!
Barbi & Bence
2020.09.27
Olivér! Annyira jó bulit csináltál hogy egyfolytában az jár a fejemben, hogyan élhetném át újra ezt a napot 😀 Nagyon jó volt. Minden apró és minden nagy esküvői probléma elszáll egy ilyen ceremóniamester mellett, mint amilyen Te vagy! Örök életemben hálás leszek!
Tímea & Ede
2018.08.18
Kedves Olivér! Nagyon nagyon köszönjük a munkádat! Szuper volt az esküvő!!! A vendégek remekül érezték magukat, a gyerekek imádták a nyomozós játékot! A versek is nagyon szellemesek voltak, nem is beszélve a Bogdányi Hírmondóról, amit imádtam!:) Nagyon szuper ceremónia mester vagy!!!
Böbe & Dani
2019.06.21
Köszönjük neked a remek hangulatot, amit teremtettél! Valamikor remélem találkozunk, vagy csak úgy túrázni, mert az is jeeee, és nem utolsósorban remélhetőleg még lagzin is, van pár potenciális házasodásgyanús hozzátartozónk, akiknek mindenképpen Téged fogunk ajánlani!
Enikő & Dániel
2019.04.13.
Nagyon nagyon szépen köszönjük a munkádat, szuper volt minden, mindketten szerettük a meglepiket és a programokat is!
Alexandra & Dániel
2019.09.07
Nagyon köszönjük a szuper csúcs munkát amit végeztél szombaton! Látszott h rengeteget dolgoztál vele és tele volt az este szuper ötletekkel! A vendégeink imádták mindent, a késő esti játék is hatalmas ötlet volt! Nekünk minden pillanat felejthetetlen marad, szebb esküvőt elképzelni sem tudtunk volna és hatalmas buli volt még.
Judit & Paul
2019.11.09.
Te ceremóniamesterek gyöngye....küldöm a képeket az októberi hepajról. Mindenkinek tetszett az esküvő és veled is nagyon elégedettek voltunk. Köszönjük szépen! 🙂
Vivien & Gábor
2018.10.13.

Leszek a hangod!

Válassz szolgáltatást!

Esküvők

Ceremóniamester és szertartásvezető egyben!

Idegenvezetés

Csoportos és egyéni idegenvezetés Komáromban

Színpad

Műsorvezetés,
narráció, színészet

Szövegírás

Kreatív írás,
mesék, bábjátékok